Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry
- perfektní komunikace, rychlé dodání zboží
- protože jsem potřebovala pohyb, snížit váhu a dostat se trochu do kondice.
protože je inSPORTline hlavním dodavatelem tohoto zboží
jsem naprosto spokojena s produktem
použití zatím bezproblémové,jsem nadšena
určitě doporučuji
skladný,fajn cvičení,dobrá cena
jen na to, abych si vybrala zase to co my naprosto vyhovuje,tak jako teď. Těším se na další nákup.
- váha
- pro domácí procvičení dostačující
- možnost využití i pro jiné druhy posilování
- jednoduchá montáž a manipulace
- ani zdaleka nemám 195 cm a jsem při veslování stále na dorazech.
- nedoszal jsem k němu žádný návod ( asi chyba prodejce )
- neměří tep jak je uváděno ve specifikaci
- nemá podsvícený displej
- čidlo snímá pohyb sedáku to ovlivňuje udaje na computeru
Nejsem profik ani výkonostní sportovec. Proto jsem volil jednoduchý a levný přístroj. Po měsíci užívání můžu konstatovat, že trenažér splnil mé očekávání a za příznivou cenu jsem dostal kvalitní posilovací stroj.
- je vhodny do mensich mistnosti,dela optimalni hluk takra zadny,tri lanka jako zatez mi neprijdou moc male, tak ako rad a kdyby sme poptrebovali po case vetsi zatez tak proste koupime tri jine pevnejsi lanka a zatez bude razem vetsi.stroj vypada stabylne tak se uvidi jak ho rozhrkame,ale za ty penize dost muziky,jako darek sme dostali hodinky a ty sou take fajn.koupila bych ho znova.stroj vypada moc pekne,celkem moderni zevreni.jednoducha montaz a manipulace s dily.
- nejakej rejpal by mouchy a chyby nasel,prece jen to neni profi magneticky trenazer ze? takze na takove to domaci cviceni ideal.
koupila bych znovu,cena dobra.
- praktičnost
- hlučnost
Produkt splňuje moje představy jediná výtka je na hlučnost
- tichost
- dost stupňů odporu
- stabilita
- pohodlný desák
- nic vážnýho
- měření tepu na nic
Skvělá pomůcka na domácí cvičení. Člověk se u toho fakt protáhne a zapotí. Ze začátku mě bolelo snad všechno, ale tělo si brzo zvykne a pak je to super relax.
- Příjemné cvičení, zatím bez závad
Zatím krátká doba na nějaké závěry ohledně výsledků cvičení. Doposud příjemný pocit z používání.
- vcelku spokojenost,
- delší doba dodání, při platbě převodem
spokojen
- Tichý, ideální na procvičení celého těla, vyhovující regulace zátěže.
- Nepřehledný a nepodsvícený display, čekal jsem jednodušší možnost složení.
Pro domácí cvičení a protažení celého těla naprosto ideální.
- dobrý poměr cena/výkon
- špatně funkční měření tepu
Hůře se vzhledem k rozměrům přemísťuje
Měření tepu na rukojeti je zbytečné.
Jinak velmi dobrý stroj pro domácí posilovnu
- Po týdnu užívání spokojenost, stroj plní svůj účel, pohodlné sedátko, a opravdu velmi tichý chod. Škoda, že není součástí měření tepové frekvence. Dá se složit, takže nezabírá celý pokoj, ve složeném stavu je možno použít jako němého sluhu :)
- Zatím nic závažného nenalezeno.
Vlastníme krátce, zatím bez připomínek, nikdy jsme žádný jiný trenažer neměli možnost vyzkoušet, nemáme tedy srovnání např. s drahými či mnohem levnějšími modely, tento vyhovuje celé rodině.
Ještě musím pochválit i rychlost dodání, zakoupeno v InSPORTline.
- spolehlivý
- poddimenzované nožní opěry
nezklame
- kvalitní zpracování
- tichost
- odporová síla
- zatím nic :), snad jen ještě menší obtížnost pro ženy
Mám ho doma týden, sestavení proběhla asi za hodinku, vše v pořádku dle návodu.
Stupnice odporu 1-8, na delší dobu používám odpor 2 a u toho se plně spotím když jedu 3 krát 15 minut. A to jsem si myslel že mám fyzičku dobrou, zkoušel jem jet obtížnost 5 ale při 150 opakování jsem byl u konce sil :-D
Ženě plně postačí obtížnost 1 a říká, že by klidně uvítala i menší odpor.
Prostě super stroj za rozumnou cenu, ted jen aby vydržel zápřah cca 1 hodina denně
- vhodné do menší místnosti
- po stranách stačí místo do 0,5m
- tichý provoz
celková spokojenost
- Příznivá cena ve vztahu k provedení výrobku.
Solidní veslovací trenažér pro nekomerční použití.
- Lepší , než jsem čekal
- Rychlé výsledky cvičení
- Nezabere moc místa
- Kvalitní provedení - zatím nejeví žádné známky opotřebení
- Nelíbí se mi provedení displeje
- Přivítal bych možnost nastavení větší zátěže
- Po propocení trenažeru nefunkční senzory tepu
Trenažér mám více než rok a jsem s ním velmi spokojen . Po dosažení max. stupně zátěže doporučuji přichytit napevno k podlaze . Na celkové zpevnění těla stačí jen pár minut intenzivního veslování denně .Výborný pocit mám i ze šlapání . Na rozdíl od kola , kde se často jen vezete , tady musíte šlapat pořád a po ujetí 30 km ostrým tempem vypadám , jako bych vylezl z bazénu . Dejte si pod sebe raději ručník , potom , co jsem se několikrát zapotil přestaly fungovat senzory tepu . Ještě že jezdím na čas :-) . Největší slabinou je displej . Chybí podsvícení , není možné měřit mezičasy , nebo ukládat nejlepší výsledky .
Přes drobné výhrady rozhodně doporučuji .
- laciné a účelné
laciné a účelné
- -při rozdílné výšce mě a partnera vyhovuje oběma
- -docela tichý posun sedátka
- -dost zátěží
- -pohodlné sedátko
- -počítač času a opakování
- -mohla by být ještě jedna nižší zátěž
- -dost široký úchyt
- -měříč tepu je spíše na okrasu
zkoušeli jsme několik strojů, také stroj Oxford, který má nejvíce kladných recenzí, ale nakonec jsme rádi, že jsme si stroj před nákupem osobně vyzkoušeli a vybrali Elbe, protože je lepší než stroj oxford. Pi výškovém rozdílu mě 168cm a partnera 186cm vyhovuje oběma. Hodí se pro domácí použití, akorát zabere docela dost místa..
- Solidní zpracování - vizuelní
- Pojezd není rovnoběžně s pásem, který se tím pádem dře
- Rozteč děr nesedí na připravený rpotikus - nutno propilovat
Za ty peníze docela slabota
Ještě nemohu hodnoti.Je to vánoční dárek.
- Koupila jsem tento produkt vnukovi, aby doma mohl cvičit, když se mu nechce zajít do posilovny
Myslím, že je to vhodný posilovací stroj pro muže, vnukovi vyhovuje
Nezabírá moc místa a je účinný