Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry

TRINFIT Remo R300

TRINFIT Remo R300

Ověřený zákazník Domácí fitness s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 19. listopadu 2024

Zakoupeno v Domácí fitness s.r.o.

Doporučuje produkt

Výrobok zodpovedá mojim požiadavkám - vyhovuje mi výkon, funkcie, materiálové zloženie, konštrukčné riešenie, dizajn i cena. Stroj zatiaľ funguje k plnej spokojnosti. Vzhľadom na to, že má 8 stupňov obtiažnosti výkonu, odporúčam ho na domáce cvičenie pre celú rodinu.

Ověřený zákazník FITSPORT.cz Kamil

Přidáno: 10. listopadu 2024

• Snadná montáž
  • Super návod
  • Při cvičení plynulý a stabilní

Dobre veslo na domácí trénink.

Ověřený zákazník FITSPORT.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 7. listopadu 2024

supr

inSPORTline Thenar

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Jiří P.

Přidáno: 29. října 2024

Doporučuje produkt
  • Kvalitní zabalení jednotlivých částí, drobnosti -(šrouby, podložky, ...) roztříděné, označené, nemusel jsem přemýšlet který šroub mám kam dát.
  • Dobře zpracovaný manuál a instruktážní video pro montáž.
  • Počítač a display sice jednoduchý, ale postačující, důležité - čas a počet záběrů, spálené kalorie a ujetá vzdálenost.
  • Pro kondiční cvičení je úroveň zátěže dostačující.
  • Návod a montáž sice snadná, ale přesto jedna výtka. V manuálu je, ale nezřetelně, ve videu je lépe vidět - "ruční" šroub (č. 53 v návodu) se musí přešroubovat po sestavení trenažéru do druhého otvoru, aby se celý zpevnil. Pak se nezvedá předek trenažéru při cvičení, jak psali někteří předchozí recenzenti.
  • Display velký, ale nepodsvícený, může být někdy hůře čitelný.
  • Při cvičení se celý trenažér trochu posouvá dopředu, asi bude chtít dát pod něj nějakou podložku.

Celkově bych trenažér doporučil, když vyřeším to posouvání nějakou podložkou, nemám nic zásadního, co bych vytknul.

Ševča VR6 Ševča VR6

Přidáno: 12. října 2024

• Krásný kus defakto nábytku
  • Kvalita zpracování
  • Velmi tichý
  • Jednoduché ovládání a manipulace do složeného stavu
  • Díky kolečkům lze kamkoliv převést
  • Lze použít i jako posilovací lavici a díky zabudovaným opěrkám na nohy i pro lehsedy
  • momentálně nic

Zatím velká spokojenost. Používám v paneláku a díky tichému chodu vesluji kdykoliv kdy mám chuť a nikoho neruším.

FitEngine M-05

FitEngine M-05

Ověřený zákazník bobrelektro.cz Jindřich

Přidáno: 30. září 2024

(naposledy upraveno 30. září 2024)

Zakoupeno v bobrelektro.cz

• Super cena

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Martin

Přidáno: 11. září 2024

Doporučuje produkt

Skladnost, kvalitní robustní zpracování.

Master V-100

Master V-100

Ověřený zákazník MASTERSPORT.cz caci

Přidáno: 9. září 2024

(naposledy upraveno 9. září 2024)

Zakoupeno v MASTERSPORT.cz

Nedoporučuje produkt
  • jednoručné

Tento výrobek je naprostý kšunt. Nastavení obtížnosti je fikce. Ve skutečnosti tím měníte i geometrii počáteční polohy. Takže je to nakonec nepoužitelné. Navíc odporové válce do 1/3 vysunutí nekladou vůbec žádný odpor. Celkově je to naprosto nepoužitelné.

TRINFIT Air Rower Pro

TRINFIT Air Rower Pro

Ověřený zákazník FITHAM Jarin

Přidáno: 4. září 2024

Zakoupeno v FITHAM

Doporučuje produkt

Montáž - zvládl jsem ji úplně sám, vše potřebné přiloženo včetně nářadíčka, přehledně zabaleno v blistru. Návod přehledný, srozumitelný.
Funkce - jsem absolutně netrénovaný, po pár jízdách je mi jasné, že to bude náročné, ale zatím příjemné. Dokupuji příslušenství. Teď už jen vydržet.

inSPORTline Yukona

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Lukáš P.

Přidáno: 2. září 2024

Doporučuje produkt

Naprosto úžasný produkt, velice jej doporučuji těm, kdo si chtějí protáhnout tělo.

DOMYOS Woodrower

Ověřený zákazník Decathlon Jakub T.

Přidáno: 23. srpna 2024

(naposledy upraveno 23. srpna 2024)

Zakoupeno v Decathlon

• Velmi kvalitní
  • Bukové dřevo
  • Pěkný a chytrý design
  • Dobře se s ním manipuluje přes vysokou hmotnost
  • Tichý
  • Nelze používat na boso

Pěkný, tichý a velmi stabilní trenažér. Ve složeném stavu jde o hezký kousek nábytku - masivní bukové dřevo s černým koženkovým čalouněním. Drobný nedostatek vidím v tom, že nelze používat na boso - bosá noha nejde dobře upnout a plast se zarývá do paty. Příjemné to není ani s barefoot obuví a budu si kvůli tomu muset pořídit nové boty. Až čas ukáže skutečnou kvalitu, ale po prvních pár dnech jsme s tímto produktem velmi spokojeni.

Domyos 500

Domyos 500

Ověřený zákazník Decathlon Ověřený zákazník

Přidáno: 19. srpna 2024

Zakoupeno v Decathlon

Doporučuje produkt

Bytelný, přitom skladný trenažér pro domácí použití. Snadná montáž.

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 15. srpna 2024

(naposledy upraveno 15. srpna 2024)

• Po 3 dnech zatím šlape, jak má
  • Ať cvičíte v nejlehčím, nebo nejtěžším modu- píše stroj stejné množství spálených kalorií
  • Zadní kryt sice neplní žádnou důležitou funkci, ale jeho upevnění 2 šrouby je vymyšleno tak hloupě, že je asi každý strhne
  • Plocha nad počítadlem je možná dobrá na odložení mobilu, ale ruší pohled na televizi

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. července 2024

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt
  • Složení bez problému, funguje také bezproblémově, dobrý poměr cena/kvalita.

Sedátko by mohlo být o kousek větší na délku.

Tunturi StarFit R100

Tunturi StarFit R100

Ověřený zákazník Alfit MichaelaR

Přidáno: 28. července 2024

Zakoupeno v Alfit

Doporučuje produkt
  • Hmotnost už je přes 30 kg, takže trenažér nezvedá čumák při každém záběru.
  • Sestavení bylo docela snadné
  • Stojan na mobil/tablet
  • Computer chce analogový, nekódovaný hrudní pás
  • V dnešní době bych ocenila integraci s hodinkami
  • Přiložený návod není zrovna vyčerpávající
  • Schémata v návodu by mohla být větší/ více v detailu
  • Stojan na mobil/tablet kryje panel computeru

Sestavení trenažéru nebylo nijak složité. Problém jsem měla se schématy v papírovém návodu - jsou poměrně malé a kvůli dioptriím jsem měla potíže některé detaily rozlišit. Po pár krocích jsem si musela stáhnout digitální verzi do tabletu, abych si klíčová místa přiblížila.
Zapomeňte na akušroubovák - některá místa jsou pro tak masivní nástroj nedostupná a subtilnější akušroubováky zase nejsou dostatečně výkonné, aby bezpečně utáhly šrouby. Ale s přiloženými nástroji to sestavíte úplně bez problému.
Samotný trenažér je slušný, není už moc lehký, takže zvládne i intenzivnější záběry, aniž by zvedal čumák ze země. Doporučuji podložku - máme dřevěnou podlahu a na té cestuje všechno, takže pod veslo jsem ji koupila zároveň s trenažérem.
Nicméně - vysocí a zdatní jedinci by měli sáhnout po trochu robustnějším stroji. Můj dvoumetrový kamarád je na tento trenažér přeci jen přerostlý.

Computer chce analogový, nekódovaný hrudní pás, což je v současné době, kdy jsou na trhu běžně mnohem pokročilejší modely, docela challenge. (Tunturi v nabídce jeden má.) Sice pravěký, ale už kódovaný model hrudního pásu, který už doma máme, s computerem nefunguje - vidí jej, ale hlásí úplné nesmysly.
Dnes, kdy je na trhu záplava fitness pásků a hodinek na solidní úrovni i co se týká snímání tepové frekvence, bych ocenila integraci s hodinkami, aby to zároveň nestálo ledvinu. (Tunturi takový model má, ale finančně je úplně jinde.)
V návodu bych ocenila detailněji rozpracované funkce computeru. To se bohužel nedá najít ani na webu výrobce. Sice mají videa na všechno možné, ale na toto zrovna ne.
Počítadlo je opatřené stojanem na mobil/tablet, což vítám. Někomu může vadit, že tablet pak kryje panel počitadla, takže kdykoliv chcete zkontrolovat hodnoty, nebo použít tlačítka, musíte tablet sundat a odložit. To se mi zdá poněkud nešikovné.

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. července 2024

(naposledy upraveno 18. července 2024)

• Skvělé
inSPORTline Power Master X

inSPORTline Power Master X

Ověřený zákazník Sportnawebu.cz Petr

Přidáno: 12. července 2024

(naposledy upraveno 12. července 2024)

Zakoupeno v Sportnawebu.cz

Doporučuje produkt
  • Chybí jedna koncovka profilu nohy. Místo levé a pravé, obě pravé.
Flow Fitness YARRA M

Flow Fitness YARRA M

Ověřený zákazník FITHAM Ověřený zákazník

Přidáno: 8. července 2024

Zakoupeno v FITHAM

Doporučuje produkt

splňuje přesně co jsem očekával a může na něm cvičit celá rodina.

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Karla

Přidáno: 25. června 2024

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt
  • Supr jen to počítadl vynechává

Ověřený zákazník FITSPORT.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. června 2024

• hladky chod sedatka
  • jednoduchy zpusob nastaveni zateze
  • lze jej postavit

Za dobrou cenu docela slusne veslo na doma.

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25