Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry
Výrobok zodpovedá mojim požiadavkám - vyhovuje mi výkon, funkcie, materiálové zloženie, konštrukčné riešenie, dizajn i cena. Stroj zatiaľ funguje k plnej spokojnosti. Vzhľadom na to, že má 8 stupňov obtiažnosti výkonu, odporúčam ho na domáce cvičenie pre celú rodinu.
- Snadná montáž
- Super návod
- Při cvičení plynulý a stabilní
Dobre veslo na domácí trénink.
supr
- Kvalitní zabalení jednotlivých částí, drobnosti -(šrouby, podložky, ...) roztříděné, označené, nemusel jsem přemýšlet který šroub mám kam dát.
- Dobře zpracovaný manuál a instruktážní video pro montáž.
- Počítač a display sice jednoduchý, ale postačující, důležité - čas a počet záběrů, spálené kalorie a ujetá vzdálenost.
- Pro kondiční cvičení je úroveň zátěže dostačující.
- Návod a montáž sice snadná, ale přesto jedna výtka. V manuálu je, ale nezřetelně, ve videu je lépe vidět - "ruční" šroub (č. 53 v návodu) se musí přešroubovat po sestavení trenažéru do druhého otvoru, aby se celý zpevnil. Pak se nezvedá předek trenažéru při cvičení, jak psali někteří předchozí recenzenti.
- Display velký, ale nepodsvícený, může být někdy hůře čitelný.
- Při cvičení se celý trenažér trochu posouvá dopředu, asi bude chtít dát pod něj nějakou podložku.
Celkově bych trenažér doporučil, když vyřeším to posouvání nějakou podložkou, nemám nic zásadního, co bych vytknul.
- Krásný kus defakto nábytku
- Kvalita zpracování
- Velmi tichý
- Jednoduché ovládání a manipulace do složeného stavu
- Díky kolečkům lze kamkoliv převést
- Lze použít i jako posilovací lavici a díky zabudovaným opěrkám na nohy i pro lehsedy
- momentálně nic
Zatím velká spokojenost. Používám v paneláku a díky tichému chodu vesluji kdykoliv kdy mám chuť a nikoho neruším.
- Super cena
Skladnost, kvalitní robustní zpracování.
- jednoručné
Tento výrobek je naprostý kšunt. Nastavení obtížnosti je fikce. Ve skutečnosti tím měníte i geometrii počáteční polohy. Takže je to nakonec nepoužitelné. Navíc odporové válce do 1/3 vysunutí nekladou vůbec žádný odpor. Celkově je to naprosto nepoužitelné.
Montáž - zvládl jsem ji úplně sám, vše potřebné přiloženo včetně nářadíčka, přehledně zabaleno v blistru. Návod přehledný, srozumitelný.
Funkce - jsem absolutně netrénovaný, po pár jízdách je mi jasné, že to bude náročné, ale zatím příjemné. Dokupuji příslušenství. Teď už jen vydržet.
Naprosto úžasný produkt, velice jej doporučuji těm, kdo si chtějí protáhnout tělo.
- Velmi kvalitní
- Bukové dřevo
- Pěkný a chytrý design
- Dobře se s ním manipuluje přes vysokou hmotnost
- Tichý
- Nelze používat na boso
Pěkný, tichý a velmi stabilní trenažér. Ve složeném stavu jde o hezký kousek nábytku - masivní bukové dřevo s černým koženkovým čalouněním. Drobný nedostatek vidím v tom, že nelze používat na boso - bosá noha nejde dobře upnout a plast se zarývá do paty. Příjemné to není ani s barefoot obuví a budu si kvůli tomu muset pořídit nové boty. Až čas ukáže skutečnou kvalitu, ale po prvních pár dnech jsme s tímto produktem velmi spokojeni.
Bytelný, přitom skladný trenažér pro domácí použití. Snadná montáž.
inSPORTline Thenar
Přidáno: 15. srpna 2024
(naposledy upraveno 15. srpna 2024)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Po 3 dnech zatím šlape, jak má
- Ať cvičíte v nejlehčím, nebo nejtěžším modu- píše stroj stejné množství spálených kalorií
- Zadní kryt sice neplní žádnou důležitou funkci, ale jeho upevnění 2 šrouby je vymyšleno tak hloupě, že je asi každý strhne
- Plocha nad počítadlem je možná dobrá na odložení mobilu, ale ruší pohled na televizi
- Složení bez problému, funguje také bezproblémově, dobrý poměr cena/kvalita.
Sedátko by mohlo být o kousek větší na délku.
- Hmotnost už je přes 30 kg, takže trenažér nezvedá čumák při každém záběru.
- Sestavení bylo docela snadné
- Stojan na mobil/tablet
- Computer chce analogový, nekódovaný hrudní pás
- V dnešní době bych ocenila integraci s hodinkami
- Přiložený návod není zrovna vyčerpávající
- Schémata v návodu by mohla být větší/ více v detailu
- Stojan na mobil/tablet kryje panel computeru
Sestavení trenažéru nebylo nijak složité. Problém jsem měla se schématy v papírovém návodu - jsou poměrně malé a kvůli dioptriím jsem měla potíže některé detaily rozlišit. Po pár krocích jsem si musela stáhnout digitální verzi do tabletu, abych si klíčová místa přiblížila.
Zapomeňte na akušroubovák - některá místa jsou pro tak masivní nástroj nedostupná a subtilnější akušroubováky zase nejsou dostatečně výkonné, aby bezpečně utáhly šrouby. Ale s přiloženými nástroji to sestavíte úplně bez problému.
Samotný trenažér je slušný, není už moc lehký, takže zvládne i intenzivnější záběry, aniž by zvedal čumák ze země. Doporučuji podložku - máme dřevěnou podlahu a na té cestuje všechno, takže pod veslo jsem ji koupila zároveň s trenažérem.
Nicméně - vysocí a zdatní jedinci by měli sáhnout po trochu robustnějším stroji. Můj dvoumetrový kamarád je na tento trenažér přeci jen přerostlý.
Computer chce analogový, nekódovaný hrudní pás, což je v současné době, kdy jsou na trhu běžně mnohem pokročilejší modely, docela challenge. (Tunturi v nabídce jeden má.) Sice pravěký, ale už kódovaný model hrudního pásu, který už doma máme, s computerem nefunguje - vidí jej, ale hlásí úplné nesmysly.
Dnes, kdy je na trhu záplava fitness pásků a hodinek na solidní úrovni i co se týká snímání tepové frekvence, bych ocenila integraci s hodinkami, aby to zároveň nestálo ledvinu. (Tunturi takový model má, ale finančně je úplně jinde.)
V návodu bych ocenila detailněji rozpracované funkce computeru. To se bohužel nedá najít ani na webu výrobce. Sice mají videa na všechno možné, ale na toto zrovna ne.
Počítadlo je opatřené stojanem na mobil/tablet, což vítám. Někomu může vadit, že tablet pak kryje panel počitadla, takže kdykoliv chcete zkontrolovat hodnoty, nebo použít tlačítka, musíte tablet sundat a odložit. To se mi zdá poněkud nešikovné.
inSPORTline Thenar
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Skvělé
- Chybí jedna koncovka profilu nohy. Místo levé a pravé, obě pravé.
splňuje přesně co jsem očekával a může na něm cvičit celá rodina.
- Supr jen to počítadl vynechává
- hladky chod sedatka
- jednoduchy zpusob nastaveni zateze
- lze jej postavit
Za dobrou cenu docela slusne veslo na doma.