Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry
slabá zátěž
- Snadná montáž
- Skladnost
- Příjemná cena
Na domácí cvičení super. Jen mám trochu obavu z plastových koleček pod sedákem, ale v této cenové hladině asi není možné očekávat víc.
- snadná montáž
- lze cvičit i bez bot
- dostatečná zátěž
- napájení bateriemi
Veslovací trenažér používáme celá rodina. Na procvičení velice dobrá věcička. Snad bude sloužit dlouho.
- Výborný poměr cena/výkon.
- Bytelná konstrukce.
Po dvou a půl měsících používání naprostá spokojenost.
- jednoduchy, primerene robusni stroj
- Cena, praktičnost a možnost přenášení.
Hlučnost není vůbec tak vysoká, jak jsme se obávali. Provoz je bezproblémový, snadná manipulace i skladovatelnost.
Maximální spokojenost.
- snadná montáž
- nezabere moc místa
- je-li funkční, pak je tichý chod
- rozsah zátěže
- mizerná ložiska v pojezdu
- po 14 dnech roztřepené tažné lano
- počítač napájen jen přes adaptér - cokoli si nastavíte (včetně vlastního programu) je po vypnutí spolehlivě zapomenuto
Za prodejní cenu přes 12.000,- Kč bych čekal podstatně lepší provedení. Jak asi vypadají stroje za polovic :-). Nebo jsem jen koupil drahý šunt, který se tváří jako značkový výrobek (samozřejmě je to made in China)?
Chybí baterie v pc, pokud odpojíte stroj od zdroje vše se vynuluje. Ovládání pc mně nepřijde příliš intuitivní. Funkce user je úplně zbytečná bez těch baterií, když se nulují data. Jinak chod stroje je plynulý, tichý, sedátko i nášlapy pohodlné. Já například cvičím bez bot a v pohodě. Po složení zabírá méně místa než orbitrek nebo rotoped. Skládání jde lehce. Návod na zkompletování stroje je perfektní, složil jsem ho sám za půl hodiny a to nejsem rozhodně žádný kutil.
- Jednoduchá a pevná konstrukce.
- Pěkný design.
- Pro začátečníka plně dostačující.
- Nenašel jsem.
Trenažer není v jádru špatný, jen mě zklamalo zpracování, kde při prvním použití jsem si zničil dřevěnou podlahu.
- stroj je dobrý, až na šlapky
- šlapky se musí požívat je s teniskami, jinak je to španělská bota
Něco otřesného, chtěla jsem zboží odeslat zpět, napsali mi že přijede kurýr, kurýr nepřijel o ničem nevěděl, chtěla jsem tedy zboží odeslat - uvedli neexistující adresu :-( . Slečny na telefonu , chatu, mailu jsou úplně mimo, chci kontaktovat ČOI, černé ovce. předpokládám, že mi ani peníze za vadné zboží nevrátí. Trenažér po pár desítkách minut vrže k neúnosnosti, drolí se a odírá - používají plastové ložiska. Vyhněte se tomuto obchodu, je to o nervy
díky, uvidíme...
Idealní pro cvičení doma
- Splňuje očekávání.
- Relativně tichý.
- Skladný.
- Pojezd pro 180cm vysokého člověka stačí.
- Dílenské zpracování je tragické.
Tento trenažér je takový DoDo. Po vybalení z krabice a zkompletování všechno to vypadalo ok. Po prvním testu jsem zjistil, že na pojezdu sedla chybí podložka (sedlo je už předmontované) a lítá ze strany na stranu. Tu jsem vyhrabal ze skříně ovšem nepočítám, že každý má doma sklad spojovacího materiálu... Při montáži jsem se sotva dotkl pedálové závlačky ze které hned vystřelila jistící kulička (nahrazeno šroubem...). Při prvním cvičení stroj zněl jako startování motorové pily... Takže rozebrat kryt a zase zjistit, kde je chyba. Popruh uvnitř přetočený nadvakrát a plastový váleček, po kterém popruh při tažení a návratu jezdí zní jak když kočku taháte za ocas (takže namazat vazenínou)... Inu po všech dodělávkách se ale na stroji cvičí velice dobře ale samotné dílenské zpracování velice kazí první dojmy.
- snadná montáž a přehledný montážní návod
- jednoduchá obsluha
- problém v komunikaci hrudního pásu s trenažérem
- pomalá a málo přehledná aplikace pro iOS
- Tichý Chod
- Excelentní pozice sedu
- Žádná kabeláž
- Skvělý display
Jsou to již ma třetí vesla první z Insportline za 25 000
jsem po par menších daroval . Druhé Concept 2 jsem po 3 letech odrovnal ( cvičim denně 2 hod. 60min vesla) takže kloubouk dolu , ze vydržela tak dlouho
Teď mám nové parádní černé a k tomu Ski Erg který je stejnou špičkou jako vesla ...
Ohromné nadšení, splnilo to nadmíru naše očekávání. Tichý, plynulý chod, včetně "ventilátoru" ... doporučujeme všem, kteří touží po kvalitním stroji..... Původně jsme zakoupili jinou značku, po 14 dnech jsme vrátili (jízda nebyla plynulá, nebavilo nás to).....s Concept2 D PM5 chvíli nezahálíme, máme jej pro domácí využití a pomalu na něj stojíme frontu. Kdo se rozmýšlíte co vybrat....určitě doporučujeme. I my jsme dali na doporučení a vůbec, ale vůbec nelitujeme !!!!!!!
- plně naplňuje očekávání
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »