Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry
Ještě je brzy hodnotit po týdnu.
- nejlepsi veslarsky trenazer na trhu
nic
- nejlepší na trhu
- výborná dynamika záběru
- kvalitní pojezd
- měl jsem doma levnější varianty jen proto, abych se dopracoval k poznání, že toto je špička
- naprostá spokojenost
fuj nikdy více
- Rychlé sestavení
- Dobrá cena
- Nezabere moc místa
- Procvičíte téměř všechny svaly
Robustní zpracování, očekávám solidní životnost. Zatím hladký chod. Drobnou nepříjemností je zvuk vydávaný v případě, že dráha lanka není zcela rovná a neprochází středem otvoru. Nevýhoda je ztráta dat po odpojení od zdroje. Malá baterie pouze pro display by to vyřešila. Občas vázne komunikace se snímačem tepu. Celkový dojem ale velmi dobrý.
- vysoká hlučnost
- špatné opěrky nohou, noha vypadává při cvičení
- kvalita vnitřních dílů (naviják, řemen)
Z počátku jsem byl ze stroje nadšený, nicméně poté, co jsem postupně musel u něj vyměnit 1x řemen, jelikož jej vevnitř něco rozedíralo dále 2x klínový řemen, který se rozdíral tak nějak sám od sebe, plus 2x se měnil naviják, celkem jsem z něj vystřízlivěl, Stroj rozhodně není určen pro každodenní cvičení, jelikož postupně pak budete vyměňovat všechny jeho vnitřní součástky.
A to jsem na něm cvičil poctivě tři měsíce vždy půl hodiny. Člověka to opravdu znechutí, jelikož jsem do něj střčil cca 3 000 jenom za opravy.
Doporučuji koupit kvalitnější trenažéry, než je tento (v hladině nad 10 000), jelikož do deseti tisíc je to opravdu asi jenom na okrasu.
Plasty u sebe moc nesedí, jsou "šejderm"...v tomto provedení produkt zbytečně předražený. Okolí již vsunutého displeje poškrábáno.
Poměr výkon cena+,
- Skvělá manipulace a skladnost
- Výborná ergonomie
- Dostatečná zátěž
- Výborná funkčnost
- Moznost napájeni bateriemi, nebo zdrojem.
- Zatím žádná
Skvělý nástroj pro domácí použiti na úrovni profi.
- Slabší nejvyšší zatížení
inSPORTline Yukona
Přidáno: 16. února 2018
(naposledy upraveno 16. února 2018)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Jednoduchá obsluha
- Skladnost
- Poměr cena/výkon
- Problémy s měřením tepu na hrudním pásu
- Trochu malý prostor pro nátáhnutí se při veslování
- intuitivní display PM5,rychlé procvičení celého těla
- Velikost i pro vyšší postavy
- Bytelná konstrukce
- Snadné sklopení při nepoužívání
- Vzduchové = velmi hlučný provoz
- Počítač působí velmi lacině
- Opora nohou je pevná, při cvičení je to nepříjemné.
Stroj má své klady, ale řekl bych, že zápory převažují. Cvičit po 20 hodině je o riziku, že naštvete sousedy.
S insportline mám dobré zkušenosti, ale tento produkt mě zklamal.
- lehký,skladný
- Perfektní pomocník při tréninku
- procvičení celého těla
- možnost vlastního nastavení zátěže
- kvalitní zpracování
- snadná montáž
- Všechno
- Super
- není český návod
Reakce značky TUNTURI
Dobrý den, dovolím si jen aktualizaci, jednalo se o novinku v sortimentu značky, aktuálně je již český návod součástí stroje. Děkujeme.
- Jednoduchá montáž, velmi tichý a příjemný chod, procvičí opravdu celé tělo, vhodný k pravidelnému kondičnímu cvičení.
- "Složitější" úprava zátěže, vyřešily jsme s manželkou kompromisem.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »