Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry
Spokojenost, jen by se hodila větší zátěž.
Vybíral jsem dlouho třeba v obchodech se sportem atd. Dlouho jsem poměřoval parametry a jen tak náhodou jsem objevil tento přístroj.
Volba byla jasná. Parametry shodné s konkurencí ( všechno je stejně Čína) a cena o znatelný kus nižší.
Po vyzkoušení ( mám 120 kg / 198 cm) jsem nadšený!!!
Nastavení samostatného času tréninku , vzdálenosti, zátěže je super a bez jakýchkoliv čumilů si můžu zvyšovat kondičku v obyváku u TV. Je to tichý stroj a jde využít i pro cvičení v sériích jako dvouruční činka v sedě , pro napumpování bicepsů atd + zvyšování zátěže v sériích. Je to univerzální stroj( při troše fantazie) , který zpevní komplet celé tělo velice příjemnou formou . Zkrátka kdo chce cvičit , tak tohle je super mašina. !!!! Nikde zatím nic nevrže, nepraská a dělá co má.. Maximální spokojenost.
- Po měsíci používání se zadřel píst. Tekl z něj olej a nešla regulovat obtížnost
Jednoduché, žádná zbytečná elektronika, tím též lebné
- krátká doba na hodnocení, ale zatím velice kvalitní stroj za příjemnou cenu, poměr kvality převyšuje cenu, což je super
profi stroj za dobrou cenovku
- Super cena
- Na doma absolutně dostačující
- Dá se postavit na výšku
- Jednoduchý PC
- Zatím nic
- Profi veslo
- Vzduchova brzda
- Prijemny chod pojezdu
- Vysoka nosnost
Ve fitku vesluji na Konceptu a za me minimalni rozdil. Resp uz vesluju jen na Trinfitu doma. Dobre dilensky i pohybove zpracovane. Doporucuji i pro sportovce.
- Mechanická mašina - není potřeba elektřina k chodu.
- Stojan na tablet/telefon místo dedikovaného předraženého počítače.
- Dobrý manuál, hezky popsané jednotlivé součástky, konstrukce bez problémů.
- Mobilní díky kolečkům a navíc i skladný.
- Příjemně tichý chod, neruší moc ostatní ve stejné místnosti.
- Přepínání zátěže mechanickou páčkou.
- Vyhovující rozsah zátěže.
- Primitivní počítač na baterky měří přibližně základní statitiky, úplně dostačující (zábavu obstará tablet v držáku).
- Super poměr cena/výkon, hotová lidovka ;)
- Silákům by nemusela stačit největší zátěž, ale to se mě netýká.
- Pedály nejsou moc pohodlné na bosou/oponožkovanou nohu, ale žádná hrůza.
- Nepodporuje hrudní pás a automatické programy, což je mi upřímně jedno - v jednoduchosti je síla.
Super mašina bez nesmyslů pro domácí cvičení za hubičku.
- Kvalitní produkt
- Nižší nasedací výška
Jedná se téměř o profi zařízení, bohužel srovnaní s profi trenažéry Concept nejde, ty jsou zpracované lépe, ale i tak se jedná o hodně dobrý stroj s vysokou nosností a velkou délkou pojezdu. Jako levnější varianta profi trenažérů super. S lacinými trenažéry nelze srovnávat, jedná se opravdu o velmi kvalitní zařízení.
Super stroj za super cenu
- snadná manipulace (složení přes pedál)
- zatím vypadá kvalitně/dostatečně robustně
dle popisu zcela dostačující trenažer pro moje využití...
Zatím využívám krátce, ale vše tak jak má být... Jsem tedy spokojená
- od nákupu jsem začal cvičit až později.koupil jsem ho jako rovnocenný doplněk k totalgymu.a jsem spokojen.není můj první.sestavení jednoduché, skládání také,tichý provoz, zátěž pro 68 roků kluka vyhovující.
- neznám
produkt naplnil mé očekávání.i v malém bytě složený nezabere mnoho místa.cvičím už pravidelně a jsem spokojen.z nabídky na trhu velmi dobrá volba.
Složení bylo poměrně obtížné, manuál je dost nepřehledný, ale povedlo se a na cvičení je tento stroj skvělý. navíc obsahuje hrudní pás, takže přesně měří tepovou frekvenci (při cvičení používám i Apple Watch a tepová frekvence na AW i hrudním pásu je stejná). Na trenažéru se cvičí skvěle, má tichý a plynulý chod a display je dobře čitelný a přehledný.
- Cena-výkon. Na domácí využití plně dostačující
- Při plném odporu má tendenci k nadzvedávání předku
Na domácí využívání plně dostačující.
chyba
- Tichý
- Změna zatížení automaticky dle programu nebo tepu
- Snímač tepu v balení
- Pohodlné madlo i sedlo
- Dobrý poměr cena/výkon
- Složitější montáž
- Návod v balení je nekompletní, elektronická verze z mailu/webu je nutná
- Svary na rámu vypadají jako kdybych to svářel já (svářet neumím), ale je to spíš estetický problém
Po sestavení jsem zjistil, že počítač nereaguje na záběry (ale jinak byl funkční). Po dotazu na Insportline mi zařídili opravu dle mých požadavků (vadný snímač) a do týdne jsem měl trenažér funkční. Kdybybych to kupoval přes zprostředkovatele, asi by reklamace byla složitější.
- Zatím mám krátce,ale jinak super
Hneď jak prišiel veslovaci stroj som ho zložila a cvičila môžem len odporúčať
- Jednoduchost ovládání,
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »