Nejnovější recenze ze sekce Veslovací trenažéry
Trochu vrže
Zařízení je kvalitně provedené, stabilní, skvělá je možnost postavení do vertikální polohy a posun po kolečkách. Pak jen položit, nastavit program a cvičit.
- Na domaci cviceni naprosto dostacuje
- Lze castecne slozit
- Mereni tepu
Velmi tiche, vse zatim bez problemu. Dobra cena.
Je to dárek
Pôsobí masívne a stabilne (heavy duty).
- pevný, stabilní trenažér
- sestavil jsem doma podle návodu - v pohodě
- pohodlný
- hrudní pás ve výbavě
- dostatek programů
- tichý - používám doma
- zatím nic
- Menší stroj, který se všude vejde a přesto se na něm dá pohodlně cvičit
- zabere málo místa
- je tichý
- ideální řešení pro lidi se sociální fobií a agorafobií (co navíc nesnášejí běh) jako jsem já, opravdu se zapojí celé tělo
- mohla by být větší zátěž, ale i takhle je super
Za mě perfektní volba do 2kk, velikost byla při výběru limitující. Pohyb přirozený, sedátko slušné, jsem absolutně spokojená. Po měsíci trochu vrže, ale nevnímám to jako problém.
- Super stroj
- Stabilní a kvalitně zpracovaný
- Přehledný počítač
- Umí aplikace a má spoustu programů
- Doporučuju koupit podložku pod stroj, pokud máte citlivější podlahu.
Super veslo nadoma za dobrou cenu. Dlouho jsem vybíral a jsem opravdu spokojenej s tímto modelem. Kvalitní zpracování, ložiska, stabilní a hlavně i pohodlný po hodinovým veslování. Manželka je taky spoko a navíc i ty aplikace a programy co to umí pěkně oživí to cvičení i když se občas uplně nechce.
- Funguje jak má
- Na některých dílech byly ulámané plasty, nemá vliv na funkci
- Výrobek jevil známky používání
- Vypadá velmi robustně.
- Masivní, pevný rám, který je stabilní. Krásně hladký a plynulý pohyb. Naprostá spokojenost.
Jednoduchá výbava elektroniky.
Protažení celého těla
Když se potřebuješ strhnout, tak velice doporučuju.
- skvělé řešení do bytu
- skladnost
Přístroj splňuje mé představy.
- Dobrá cena
- Tichý chod
- Celkově se na něm dobře vesluje
- Přístroj je skladný
- Velice oceňuji HRC program
- Kalorie to nepočítá přesně. Nemyslím si, že za 30 minut veslování spálím více 700 kcal, ale bylo by to příjemné :)
- Pásky na upevnění nohy jsou nepraktické, ale když už se je podaří utáhnout, drží dobře.
- snadno sestavitelné
- nezabere moc místa
- efektivní cvičení
- trochu vrže
Pro začátečníka na seznámení se s tímto typem pohybu je to ideální, cena není vysoká, sestavení snadné, stroj působí bytelně. Trochu tedy při cvičení vrže. Zátěž se dá nastavit, já začínala na 8, ale po 14ti dnech už navyšuji. Stupňů je celkem 12. Líbí se mi větší variabilita pohybu než u typu s trenažéru s bubnem a tahacím lanem...ale uvidíme časem.
Snadno sestavitelné. Bezvadné na cvičení - nezabírá příliš času
- Zatím dobrý... :-)
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »